Search
Search
Meny
Daglig leder Kristina Amalie Hamre med daglig leder av Alta Næringsforening Kjetil Kristensen
Daglig leder Kristina Amalie Hamre med daglig leder av Alta Næringsforening Kjetil Kristensen

Nyhetsbrev 12. april - en uke går mot slutten

12. april 2024 | Skrevet av : Kristina Amalie Hamre

Kjære medlemmer av Kirkenes Næringsforening, 

Jeg håper denne uken har vært både produktiv og inspirerende for dere alle. Det har vært en travel, men også givende uke her hos oss, og jeg ønsker å dele noen av høydepunktene med dere. 

artikkelen fortsetter under annonsen
Kjøp Kirkeneskortet

Denne uken åpnet med et møte i Næringsarena Nord, en samling av 14 næringsforeninger i Nord-Norge. Det var en flott start på uken å bli ønsket velkommen av mine kolleger i de andre foreningene, og å kunne utveksle tanker og ideer om hvordan vi sammen kan styrke næringslivet i vår region. 
 

På tirsdag hadde vi et travelt program med både styremøte og et møte med leder av Næringsarena Nord og Harstad-regionen Næringsforening Ole-Jonny Korsgaard. Møtet var en fantastisk mulighet til å lære og hente inspirasjon fra hvordan de jobber. Senere på tirsdagen deltok vi på et arrangement om Forebygging av næringslivskriminalitet, arrangert av Visit Kirkenes regionen. Bernt Nilsen fra Norsk Test as presenterte hvordan man kan ta i bruk kunstig intelligens (KI), og hvorfor man fortsatt bør bruke det med forsiktighet. Politiet i Finnmark's næringslivskontakt Håvard Martinsen fortalte om hvordan man kan ta forebyggende steg mot næringslivskriminalitet. 
 

Torsdag hadde vi et nyttig møte med Alta Næringsforening, hvor vi diskuterte aktuelle temaer for næringslivet i Finnmark og hvordan vi kan jobbe sammen for å løse felles utfordringer og skape nye muligheter. 
 

Når denne uken nå går mot slutten, ser jeg frem til neste uke, og jeg vil minne dere om at vi har årsmøte mandag kl. 18:00 på Thon Hotel Kirkenes. Dette er en viktig begivenhet for oss alle, og jeg oppfordrer dere til å delta og bidra til vårt felles arbeid. 
 

Samlet sett har denne uken vært preget av læring, nettverksbygging og gode diskusjoner. Jeg ser frem til fortsettelsen av samarbeidet med våre kolleger i andre næringsforeninger og med dere, våre verdifulle medlemmer. 
 

Med vennlig hilsen, 
 

Kristina Amalie Hamre 
Daglig leder,
Kirkenes Næringsforening 



Håvard Martinsen forteller om svindelforsøk


Bernt Nilsen forteller om KI (kunstig intelligens). 

Nyheter
facebook

SISTE NYTT